5 عوارض تاتو و هاشور ابرو که باید بدانید

عوراض تاتو و هاشور ابرو

فهرست مطالب

موضوع تاتو و هاشور ابرو برای افرادی که به دنبال زیبایی و تغییر چهره هستند، موضوع جذابی است. اما همان طور که گفته شد، این فرآیند ممکن است عوارض و مشکلاتی را به همراه داشته باشد که باید در نظر گرفته شود. ما قصد داریم  در این مقاله به بررسی عوارض احتمالی تاتو و هاشور ابرو بپردازیم.

آنچه خواهیم خواند:

  • 0 خطرات احتمالی تاتو و هاشور ابرو
  • 0 متدهای جدید تاتو ابرو و روش‌های کم خطر‌تر
  • 0 نقش پیگمنتر در کاهش عوارض تاتو ابرو
  • 0 تاتو ابرو به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟
  • 0 مراقبت های بعد از تاتو ابرو + رعایت نکات ایمنی
  • 0 بدون نگرانی تاتو ابرو انجام دهید (سخن پایانی)

خطرات احتمالی تاتو و هاشور ابرو

هاشور و تاتو ابرو مثل هر عمل زیبایی دیگری، عوارض و خطرات خاص خود را دارد. البته که رعایت نکات ایمنی و توصیه‌های پزشکی می‌تواند خطرات آن را کاهش دهد. در زیر، به عوارض احتمالی هاشور و تاتو ابرو خواهیم پرداخت.

انتقال بیماری از طریق جوهر یا وسایل آلوده

انتقال بیماری از طریق وسایل آلوده از عوارض اصلی تاتو ابرو است که باید به آن دقت شود. (قبل از استفاده مجدد از وسایل حتما آن‌ها را استریل کنید و از یک سوزن برای چند بیمار استفاده نکنید چرا که در صورت رعایت نکردن این موارد، بیماری هایی همچون ایدز، هپاتیت C، هپاتیت B، کزاز، HIV و … گریبان‌گیر مشتری می‌شود. یکی دیگر از راه‌های انتقال عفونت، استفاده از جوهر آلوده به باکتری است که تشخیص سالم بودن جوهر کار سختی است. امکان دارد، جوهر، آلوده به باکتری باشد و با تزریق جوهر به لایه های زیرین پوست، عفونت‌های باکتریایی به بدن منتقل شود.

قرمزی و تورم پوست از عوارض تاتو ابرو

قرمزی و تورم از عوارض شایع بعد از انجام تاتو است، چرا که پوست دچار خراش شده و سوزن تاتو به عنوان جسم خارجی وارد آن می‌شود. برای برطرف کردن این مشکل، به کمپرسور آب سرد نیاز دارید تا التهاب به وجود آمده را از بین ببرد.

خونریزی ابرو

یکی از عوارض شایع  تاتو ابرو، خونریزی است، به این علت که سوزن وارد پوست می‌شود و روی سطح پوست ایجاد خراش می‌کند بنابراین، حین انجام تاتو، خونریزی امری طبیعی است ولی می توان خونریزی و درد ناشی از تاتو را کاهش داد.

آسیب به فولیکول های مو

 در صورتی که تاتو ابرو به صورت نادرست یا در محل نامناسبی انجام شود، ممکن است به فولیکول های مو آسیب برساند و باعث ریزش مو یا مشکلات دیگر شود. همچنین، استفاده از مواد شیمیایی یا رنگ های قوی در تاتو ابرو ممکن است به فولیکول های مو آسیب برساند. بنابراین، انجام تاتو و هاشور ابرو به صورت اصولی در خروجی کار بسیار تاثیر گذار است.

به وجود آمدن گوشت اضافه (کلوئید)

برآمدگی و تجمع کلاژن ها در یک منطقه بر اثر خراشیدگی یا جای زخم را کلوئید می‌گویند، بسیاری از افراد بعد از انجام تاتو دچار این عارضه می‌شوند که نکندن زخم تاتو و پوسته‌های اطراف محل تاتو کمک شایانی به  جلوگیری از این عارضه می‌کند.

متد های جدید تاتو ابرو و روش‌های کم خطرتر

 در متدهای قدیمی تاتو ابرو، سوزن به عمق بیشتری از پوست می‌رود و همچنین ظاهر و زیبایی متدهای جدید مانند میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن را ندارند. عوارض و طول عمر روش‌های جدید نسبت به روش‌های قدیمی، کمتر است. به طور مثال طول عمر روش‌ میکروپیگمنتیشن 15 تا 18 ماه و متد میکروبلیدینگ بین 8 تا 10 ماه است. به همین علت این دو متد از روش‌های نیمه دائمی آرایش ابرو محسوب می‌شوند که می‌توانید آموزش تخصصی آنها تحت عنوان دوره میکروگنج آماده شده از سایت نورینو دریافت کنید.

آیا تاتو ابرو باعث سرطان می‌شود؟

مطالعات اخیر نشان می دهد رنگ‌دانه‌های موجود در جوهر تاتو می‌تواند از طریق منافذ پوست به غدد لنفاوی نفوذ کرده و باعث سرطان شود، اگرچه هنوز تاثیر آن به صورت طولانی مدت تایید نشده است.

نقش پیگمنتر در کاهش عوارض تاتو ابرو

پیگمنتر برای انجام تاتو یا هاشور باید از سوزن جدید استفاده کند، همچنین تاتو ابرو را با استفاده از دستکش انجام دهد؛ به این دلیل که انتقال باکتری‌های سطح دست پیگمنتر، باعث عفونت پوست مشتری می‌شود. از موارد دیگری که باید پیگمنتر به آن توجه کند، استفاده از پیگمنت‌ها و رنگ‌های استریل و بهداشتی است تا عفونت‌های باکتریایی از این طریق نیز وارد پوست نشوند.

تاتو ابرو به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

برای بسیاری از افراد که دارای بیماری‌های خاص هستند ممکن است این سوال مطرح شود که آیا آن‌ها هم می‌توانند آرایش‌های دائمی و نیمه دائمی انجام دهند؟ توصیهٔ ما این است، افرادی که دارای بیماری‌های زیر هستند بدون نظر پزشک خود دست به انجام تاتو نزنند.

  • 0 بیماری دیابت
  • 0 بیماری هموفیلی
  • 0 بیماری قلبی
  • 0 بیماری سرطان
  • 0 بیماری آلوپسی
  • 0 ویروس HIV
  • 0 بیماری هپاتیت
  • 0 افراد دارای عفونت‌های موضعی
  • 0 افرادی که از داروهای مسکن استفاده می‌کنند.
  • 0 افرادی که جراحی پلاستیک انجام داده‌اند.
  • 0 افرادی که در دوران بارداری، شیردهی و قاعدگی هستند.

مراقبت های بعد از تاتو ابرو + رعایت نکات ایمنی

بعد از انجام تاتو یا هاشور ابرو باید ملاحظات زیر را رعایت کنید تا خطرات احتمالی ناشی از هاشور و تاتو ابرو کاهش پیدا کند.

  • 0 پس از انجام تاتو ابرو، از لمس کردن آن خودداری کنید تا به پوست فرصت ترمیم داده شود.
  • 0 طی مدت طولانی،‌ زیر آب قرار نگیرید و از استفاده صابون و مواد شوینده بر روی تاتو خودداری کنید.
  • 0 در صورت مشاهده التهاب بر روی ناحیه  تاتو، به پزشک مراجعه کنید.
  • 0 همچنین باید از محافظ خورشیدی مناسب بر روی تاتو ابرو استفاده کنید تا از آسیب نور خورشید به آن‌ها جلوگیری کنید.

بدون نگرانی تاتو ابرو را انجام دهید

با توجه به نکات ایمنی که در مقاله بیان کردیم، قبل از انجام هر گونه کار برای مشتری خود، از سلامت شخص مطمئن شوید و در صورت ابتلا به بیماری خاص، توصیه کنید که قبل از انجام تاتو یا هاشور ابرو با پزشک خود مشورت کند، چرا که واکنش بدن بیمار در مواجهه با پیگمنت‌های رنگی با بدن انسان سالم تفاوت دارد، همچنین برای کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های منتقله از طریق جوهر یا وسایل آلوده حتما قبل از انجام کار، وسایل را استریل کنید. تیم آکادمی نورینو در جهت آموزش افراد متخصص و زبده، دوره‌های آموزشی میکروبلیدینگ، میکروپیگمنتیشن و رنگ‌شناسی را با تدریس مطهره نوری تهیه کرده است تا علاقه مندان از آن بهره ببرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عوراض تاتو و هاشور ابرو